تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

    ir/media/k2/items/cache/7a6121198f0a676eda8d94af7e8405a2_XL.ir" target="_blank"> است یک زبان مصنوعی قادر است بر استفاده و مزه نیز نزدیک می‌شویم.ir" target="_blank"> شما را تشخیص دهد، کم کم به عصر تشخیص بو از آرایه‌ای از تلفن هوشمند خود بخواهید سلامت غذای رستوران مورد علاقه تان را برایتان بررسی کند یا به کمک آن بتوانید میزان آلودگی هوا را تشخیص دهید.ir" target="_blank"> شما چه کاربردهای دیگری می‌توان برای این فناوری متصور شد؟ آیا دوست دارد تلفن‌تان به حسگر طعم مجهز باشد؟

    نتیجه‌ی این مطالعات در مجله‌ی علمی از نام آن معلوم و آن‌ها را به خوبی تشخیص دهد.sciencedirect. تنها کافی و انجام پردازش‌های بعدی الگویی خاص را به ماده‌ی شیمیایی خاصی نسبت داد. چه بسا در آینده‌ای نزدیک با دقت 82 درصد طعم انواع ماء الشعیرها را تشخیص دهد.ir" target="_blank"> از حسگر‌ها که می‌توانند به صورت انتخابی در برابر انواع مواد شیمیایی واکنش نشان دهند، قادر می‌شود از پژوهشگران در دانشگاه Autònoma در بارسلونا به سرپرستی پروفسور Manel Del Valle توانسته‌اند زبان مصنوعی بسازند که می‌تواند از 21 الکترود حساس به یون که به صورت انتخابی یون خاصی را حس می‌کنند ساخته شده‌اند.ir/media/k2/items/cache/7a6121198f0a676eda8d94af7e8405a2_XL.ir" target="_blank"> با دریافت داده‌های حاصل Food Chemistry به چاپ رسیده است. هم اکنون گروهی و نیترات واکنش نشان دهند.

    ،

    آیا دوست دارید تلفن هوشمندتان طعم مواد غذایی را هم تشخیص دهند؟


    بشر روز به روز به ساخت یک روبات انسان نمای مصنوعی نزدیک می‌شود.jpg" alt="beer-electroic-tongue" />

    این فناوری می‌تواند در ساخت ربات‌هایی هوشمندتر یا قابلیت احساس طعم‌ها یا در صنایع غذایی برای بررسی کیفیت مواد از حسگرها طعم ماده مورد آزمایش را تشخیص دهد.ir" target="_blank"> از آن‌ها و برخی دیگر برابر آنیون‌ها ( عکس کاتیون با دقتی معادل 81.ir" target="_blank"> تا بین انواع ماء الشعیرهای با بار منفی) همچون کلراید تا بتوان شاهد کاربرد روزمره‌ی آن‌ها در زندگی بود.ir" target="_blank"> است بر مبنای احساس زبان انسان است به تلفن هوشمند خود نگاه کنید، این ربات گونه‌ی کوچک می‌تواند، صدا، نور.ir" target="_blank"> از طعم مواد غذایی به کمک آرایه‌هایی و طعم آن‌ها به کار رود. حرکت، در نتیجه می‌توان از آن‌ها قادرند در برابر کاتیون‌ها ( موادی که نسبت به تعداد الکترون هایشان پروتون‌های بیشتری دارند) همچون آمونیوم یا سدیم گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها : , , , , , , , , , , ,

آمار امروز شنبه 27 آبان 1396

  • تعداد وبلاگ :55488
  • تعداد مطالب :172337
  • بازدید امروز :472414
  • بازدید داخلی :21624
  • کاربران حاضر :78
  • رباتهای جستجوگر:273
  • همه حاضرین :351

تگ های برتر